Skip Navigation LinksHome Alumni Sleuteldragers Sleuteldragersdiner

Sleuteldragersdiner

Bijdragen aan de bloei van de universiteit, het uitbreiden van de groep Sleuteldragers en het vernieuwen en onderhouden van onderlinge contacten tussen Leidse alumni vormen de basis voor het Sleuteldragersdiner. 

De Sleuteldragersdiners - voorheen Fun(d)diners - zijn zo bijzonder omdat alle gasten Sleuteldrager zijn en op deze manier de Universiteit Leiden op structurele wijze steunen. Tijdens het Sleuteldragersdiner treffen de leden van dit netwerk van betrokken alumni elkaar in een ongedwongen setting.

Sleuteldragersdiner 2017

Op vrijdag 6 oktober vindt het jaarlijkse Sleutelsdragersdiner van het Leids Universiteits Fonds plaats in het Rijksmuseum van Oudheden. Tijdens het diner houdt een bevlogen Leidse wetenschapper een boeiend mini-college en stelt de rector magnificus, Carel Stolker, u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de universiteit. Ook wordt op ludieke wijze aandacht gevraagd voor een bijzonder wetenschappelijk onderzoeksproject.

SDD 2017

Wilt u het Sleutelsdragersdiner bijwonen?

Nieuwe Sleuteldragers zijn van harte welkom als onze gast. Hetzelfde geldt voor  bestaande Sleuteldragers en Leden voor het Leven als zij één of meerdere nieuwe Sleuteldragers meenemen of tegen betaling van € 100 als bijdrage in de kosten. U kunt zich aanmelden of contact opnemen via Sleuteldrager@luf.leidenuniv.nl of via 071-5130503

Impressies van de eerdere Fun(d)diners

 

Activiteiten voor Sleuteldragers

- 5 sept.: Opening academisch jaar

- 7 oktober: Fun(d)diner

Fun(d)diner 2015

Het Fun(d)diner 2015 vond plaats op vrijdag 9 oktober 2015 in de Pieterskerk in Leiden.
Lees meer: Fun(d)diner 2015 of kijk het prachtige filmpje dat die avond gemaakt werd.

Sleuteldragers

Sleuteldragers zijn een belangrijke groep donateurs, die deel uitmaken van een exclusief netwerk dat de Universiteit Leiden een warm hart toedraagt. Deze donateurs verstrekken structurele steun aan onderwijs en wetenschap door een bepaald bedrag te schenken in maximaal vijf jaarlijkse termijnen.
Lees meer: Sleuteldragers