Skip Navigation LinksHome Subsidies Wetenschappelijke projecten

Subsidies voor wetenschappelijke projecten


Het LUF beheert een aantal Fondsen op Naam waarvoor jaarlijks een subsidieronde wordt georganiseerd. Deze fondsen subsidiëren bijzondere wetenschappelijke onderzoeks- en onderwijsprojecten van onderzoekers van de Universiteit Leiden, vaak op een specfiek omschreven wetenschapsgebied. Het gaat om subsidies van tussen de € 5.000 en € 25.000.

Projectsubsidies 2018
De criteria voor de projectsubsidies 2018 en de uiterste inleverdatum voor aanvragen worden in de week van 20 november 2017 op deze website gepubliceerd en per brief kenbaar gemaakt aan de faculteiten. De uiterste inlevertermijn zal begin februari 2018 zjin, maar nog nader wroden gepreciseerd.

Projectsubsidies 2017
In totaal was in de 2017-subsidieronde  € 346.000 beschikbaar.

Hier vindt u het overzicht van de in 2017 toegekende projecten.


 

 

Actuele uitslag CWB-vergadering

Heeft u subsidie aangevraagd voor de organisatie van een congres, deelname aan een buitenlands congres of een studieverblijf? Bekijk dan de uitslag van de meest recente CWB-vergadering.

Subsidies voor studenten

Studenten van de Universiteit Leiden kunnen bij het LUF verschillende subsidies aanvragen: CASSA-subsidie (voor studentenactiviteiten), LISF-subsidie (voor individuele buitenlandprojecten) en specifieke studentensubsidies vanuit enkele Fondsen op Naam.

Lees meer:
Subsidies voor studenten