Skip Navigation LinksHome Alumni Doneren Online doneren

Online doneren

Doneren aan het Leids Universiteits Fonds (LUF) kan op vele manieren, zowel eenmalig als structureel. Bekijk het overzicht van donatiemogelijkheden om te zien welke manier het beste bij u past.

Door online te doneren aan het LUF steunt u direct de bloei van de Universiteit Leiden. U kunt met behulp van het onderstaande formulier doneren via iDEAL of een machtiging afgeven. Bedankt voor uw donatie!

 

Doneren vanuit het buitenland

Ook vanuit het buitenland kunt u op verschillende manieren doneren aan het Leids Universiteits Fonds.
Lees meer: Doneren vanuit het buitenland

Fiscale voordelen

Giften aan het LUF kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. De Stichting Leids Universiteitsfonds heeft de ANBI-status. Ons fiscaal nummer (RSIN) is 0028.18.255.
Lees meer: Veelgestelde vragen

Sleuteldragers

Sleuteldragers vormen een hecht netwerk van betrokken alumni, die de Universiteit Leiden een warm hart toedragen. Sleuteldragers dragen bij aan vernieuwende wetenschappelijke onderzoeks- en onderwijs- projecten door gedurende minimaal 5 jaar een bedrag van tenminste € 500 jaarlijks te schenken middels een periodieke schenkingsovereenkomst.
Lees meer: Sleuteldragers

Vragen over doneren?

Heeft u vragen over doneren aan het LUF? Neemt u dan contact op met het LUF, via 071-5130503 of doneren@luf.leidenuniv.nl.
Lees meer: Veelgestelde vragen