Skip Navigation LinksHome Alumni Sleuteldragers

Sleuteldragersdiner 2018

Dit jaar zal het sleuteldragersdiner plaatsvinden op 28 september. Wederom met heerlijk eten, interessante sprekers en op een indrukwekkende locatie: Rijksmuseum van Oudheden!

Tijdens deze avond neemt mr. drs. Willemijn Aerdts, onderzoeker aan de Universiteit Leiden, u mee in de wereld van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Zijn wij in Nederland veilig? Hoe beschermen de diensten de rechtsorde in een steeds veranderend speelveld? En op welke wijze worden mogelijke aanslagen voorkomen?

Bent u er ook bij? 

Mocht u nog vragen hebben of zich willen aanmelden voor het diner kunt u contact opnemen via sleuteldragers@luf.leidenuniv.nl of 071-5130503.

Sleuteldragers

Het Leids Universiteits Fonds heeft als doel om bij te dragen aan de bloei van de Universiteit Leiden. Vernieuwend onderzoek en onderwijs in een bloeiend academisch klimaat vergt structurele financiële steun. Sleuteldragers vormen een belangrijke groep donateurs en maken deel uit van een netwerk van betrokken alumni, dat de Universiteit Leiden een warm hart toedraagt. Naast innovatieve onderzoeks- en onderwijsprojecten leveren Sleuteldragers een essentiële bijdrage aan de persoonlijke en academische ontwikkeling van onderzoekers en studenten. De Universiteit Leiden en het Leids Universiteits Fonds zijn dankbaar voor de betrokkenheid en bijdragen van de Sleuteldragers! 

Als Sleuteldrager ontvangt u uitnodigingen voor:

Ook wordt u vermeld in Jaarverslagen en op de website van het Leids Universiteits Fonds. U kunt hier het Overzicht Sleuteldragers bekijken.

Ook Sleuteldrager worden?

Sleuteldrager wordt u voor een periode van tenminste vijf jaar middels een fiscaal voordelige Schenkingsovereenkomst. Afhankelijk van uw inkomen ontvangt u tot 52% van het gedoneerde bedrag terug. Sleuteldragers doneren een bedrag van minimaal € 500 per jaar of € 2.500 in één keer. Voor (echt)paren geldt dat zij een bedrag van € 750 per jaar doneren of € 3.750 in één keer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via  Sleuteldrager@LUF.leidenuniv.nl of  071-5130503.

 

Activiteiten voor Sleuteldragers

Juni: 21 juni - sleuteldragerevenement 

Vrijdag 28 september: Sleuteldragersdiner

Vragen over doneren?

Heeft u vragen over doneren aan het LUF? Neemt u dan contact op met het LUF, via 071-5130503 of doneren@luf.leidenuniv.nl.
Lees meer: Veelgestelde vragen

Fiscale voordelen

Giften aan het LUF kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. De Stichting Leids Universiteitsfonds heeft de ANBI-status. Ons fiscaal nummer (RSIN) is 0028.18.255.
Lees meer: Veelgestelde vragen