Skip Navigation LinksHome Alumni Sleuteldragers Borrelen in het Zweetkamertje

Borrelen in het Zweetkamertje

Op woensdag 6 april werd een Sleuteldrager met haar gezelschap getrakteerd door rector magnificus Carel Stolker op een hele bijzondere avond met een borrel in het Zweetkamertje en diner in de Curatorenkamer in het Academiegebouw. En dat leverde prachtige plaatjes op!

'Borrelen in het Zweetkamertje'  was een van de veilingloten waarop geboden kon worden tijdens het Lustrum Fun(d)diner 2015 in de Pieterskerk. Alexander Pechtold leidde deze veiling, die een prachtig extra bedrag opleverde voor de doelstellingen van het Leids Universiteits Fonds.

Sleuteldragers

Sleuteldragers van het Leids Universiteits Fonds maken baanbrekende onderzoeks- en onderwijsprojecten op de Leidse universiteit mogelijk. De Sleuteldragers worden uitgenodigd voor jaarlijkse academische hoogtepunten en voor de bijeenkomsten die speciaal voor dit netwerk van betrokken alumni worden georganiseerd. Een van die bijeenkomsten is het jaarlijks Fund(d)diner. Wilt u meer weten over het Sleuteldragerschap, de bijzondere bijeenkomsten en het Fun(d)diner 2016? Lees meer

Borrelen in het Zweetkamertje
Borrel in het Zweetkamertje
Borrel in het Zweetkamertje
Borrel in het ZweetkamertjeBorrel in het ZweetkamertjeBorrel in het ZweetkamertjeBorrel in het Zweetkamertje
Borrel in het ZweetkamertjeRector Magnificus Carel Stolker vertelt over het ZweetkamertjeRondleiding AcademiegebouwRondleiding Academiegebouw
Rondleiding AcademiegebouwRondleiding AcademiegebouwRondleiding AcademiegebouwDiner in de Curatorenkamer
 

Sleuteldragers

Sleuteldragers vormen een hecht netwerk van betrokken alumni, die de Universiteit Leiden een warm hart toedragen. Sleuteldragers dragen bij aan vernieuwende wetenschappelijke onderzoeks- en onderwijs- projecten door gedurende minimaal 5 jaar een bedrag van tenminste € 500 jaarlijks te schenken middels een periodieke schenkingsovereenkomst.
Lees meer: Sleuteldragers

Activiteiten voor Sleuteldragers

- Maandag 4 september: Opening academisch jaar

- Vrijdag 6 oktober: Sleuteldragersdiner