Skip Navigation LinksHome Alumni Sleuteldragers Sleuteldragersdiner

Sleuteldragersdiner

Bijdragen aan de bloei van de Universiteit Leiden, het uitbreiden van de groep Sleuteldragers en het vernieuwen en onderhouden van onderlinge contacten tussen Leidse alumni vormen de basis voor het Sleuteldragersdiner. 

De Sleuteldragersdiners zijn zo bijzonder omdat alle gasten Sleuteldrager zijn en op deze wijze de Universiteit Leiden structureel steunen. Het Sleuteldragersdiner en de andere bijeenkomsten, die jaarlijks voor dit hechte netwerk van betrokken alumni worden georganiseerd, zijn mooie gelegenheden voor deze speciaal begunstigers om elkaar weer te zien en te spreken!

Sleuteldragersdiner 2017

Op vrijdag 6 oktober vindt het jaarlijkse Sleutelsdragersdiner van het Leids Universiteits Fonds plaats in het Rijksmuseum van Oudheden. Het Oude Griekenland staat dit jaar centraal. Dit betekent mediterrane gerechten en een boeiende lezing met de titel Oud is het nieuwe Nieuw van prof. dr. Ineke Sluiter (Griekse Taal - en Letterkunde), waarin zij op meesterlijke wijze actualiteiten in het perspectief van de Oudheid plaatst. Verder wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen de Universiteit Leiden en het Leids Universiteits Fonds. Ook zal op ludieke wijze aandacht worden gevraagd voor een bijzonder wetenschappelijk onderzoeksproject. Komt u ook?

SDD 2017

Het diner bijwonen?

Als nieuwe Sleuteldrager bent u van harte welkom op het diner als gast van het Leids Universiteits Fonds. Hetzelfde geldt voor  bestaande Sleuteldragers en Leden voor het Leven als zij één of meerdere nieuwe Sleuteldragers meenemen of tegen betaling van € 100 als bijdrage in de kosten. U kunt zich aanmelden of contact opnemen via Sleuteldrager@luf.leidenuniv.nl of via 071-5130503. Wij horen graag van u!

Impressies van de eerdere Fun(d)diners

Donatieformulier

Het donatieformulier dat is uitgedeeld tijdens het Sleuteldragersdiner 2017 kunt u via deze link downloaden. 

 

Activiteiten voor Sleuteldragers

- Maandag 4 september: Opening academisch jaar

- Vrijdag 6 oktober: Sleuteldragersdiner

Sleuteldragers

Sleuteldragers vormen een hecht netwerk van betrokken alumni, die de Universiteit Leiden een warm hart toedragen. Sleuteldragers dragen bij aan vernieuwende wetenschappelijke onderzoeks- en onderwijs- projecten door gedurende minimaal 5 jaar een bedrag van tenminste € 500 jaarlijks te schenken middels een periodieke schenkingsovereenkomst.
Lees meer: Sleuteldragers

Lustrum Sleuteldragersdiner in 2015

Het Lustrum Sleuteldragersdiner vond plaats op vrijdag 9 oktober 2015 in de Pieterskerk in Leiden.
Lees meer: Bekijk het prachtige filmpje dat die avond gemaakt werd.