Skip Navigation LinksHome Alumni Sleuteldragers Sleuteldragersdiner

Sleuteldragersdiner

Bijdragen aan de bloei van de Universiteit Leiden, het uitbreiden van de groep Sleuteldragers en het vernieuwen en onderhouden van onderlinge contacten tussen Leidse alumni vormen de basis voor het Sleuteldragersdiner. 

De Sleuteldragersdiners zijn zo bijzonder omdat alle gasten Sleuteldrager zijn en op deze wijze de Universiteit Leiden structureel steunen. Het Sleuteldragersdiner en de andere evenementen, die jaarlijks voor dit hechte netwerk van betrokken alumni worden georganiseerd, zijn mooie gelegenheden voor deze speciaal begunstigers om elkaar weer te zien en te spreken!

Het diner bijwonen?

Dit jaar zal het sleuteldragersdiner plaatsvinden op 28 september. Wederom met heerlijk eten, interessante sprekers en op een indrukwekkende locatie: Rijksmuseum van Oudheden!

Tijdens deze avond neemt mr. drs. Willemijn Aerdts, onderzoeker aan de Universiteit Leiden, u mee in de wereld van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Zijn wij in Nederland veilig? Hoe beschermen de diensten de rechtsorde in een steeds veranderend speelveld? En op welke wijze worden mogelijke aanslagen voorkomen?

Bent u er ook bij? 

Als nieuwe Sleuteldrager bent u van harte welkom op het diner als gast van het Leids Universiteits Fonds. Hetzelfde geldt voor bestaande Sleuteldragers en Leden voor het Leven als zij één of meerdere nieuwe Sleuteldragers meenemen of tegen betaling van € 100 als bijdrage in de kosten. Mocht u nog vragen hebben of zich willen aanmelden voor het diner kunt u contact opnemen via sleuteldragers@luf.leidenuniv.nl of 071-5130503. Wij horen graag van u!

Impressies van de eerdere Sleuteldragersdiners

 

Activiteiten voor Sleuteldragers

Juni: 21 juni - sleuteldragerevenement 

Vrijdag 28 september: Sleuteldragersdiner

Sleuteldragers

Sleuteldragers vormen een hecht netwerk van betrokken alumni, die de Universiteit Leiden een warm hart toedragen. Sleuteldragers dragen bij aan vernieuwende wetenschappelijke onderzoeks- en onderwijs- projecten door gedurende minimaal 5 jaar een bedrag van tenminste € 500 jaarlijks te schenken middels een periodieke schenkingsovereenkomst.
Lees meer: Sleuteldragers

Lustrum Sleuteldragersdiner in 2015

Het Lustrum Sleuteldragersdiner vond plaats op vrijdag 9 oktober 2015 in de Pieterskerk in Leiden.
Lees meer: Bekijk het prachtige filmpje dat die avond gemaakt werd.