Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Campagne: Nalaten aan de wetenschap

'Wetenschappelijk talent steunen met uw nalatenschap?' Met die slogan trappen de 14 Nederlandse universiteitsfondsen de campagne Nalaten aan de wetenschap af. Met de campagne willen de fondsen mensen informeren over de verschillende mogelijkheden om universiteitsfondsen in hun testament op te nemen.

Nalaten brochure van het LUF

Brochure aanvragen?

Geïnteresseerden kunnen via de website nalatenaandewetenschap.nl gratis het magazine 'Wat als...' aanvragen. Hierin staan verhalen van studenten, wetenschappers en andere alumni die dankzij een beurs hun vleugels konden uitslaan of aan de slag konden met baanbrekend onderzoek.

U kunt hier het magazine 'Nalaten aan de wetenschap' van de gezamenlijke campagne aanvragen. Als u dat doet, kunt u ook laten weten over welk universiteitsfonds u meer informatie wilt ontvangen. Is dat het LUF, dan ontvangt u ook onze brochure 'Een gift voor de toekomst'; deze kunt u hier ook meteen aanvragen.
 
De campagne is deze en volgende week te zien en te horen via advertenties in Trouw en de Volkskrant en via NPO2 en NPO Klassiek.

Meer informatie?

Wilt u meteen meer weten over de mogelijkheden om aan het LUF na te laten? U kunt senior relatiemanager Liesbeth van Biezen bereiken via telefoonnummer 071 5276094 of via mailadres e.van.biezen@luf.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.