Skip Navigation LinksHome Nieuws Stem op de Universiteitsfondsen
Stem op de Universiteitsfondsen
9 augustus 2018

Momenteel loopt er een gezamenlijke campagne van de Nederlandse Universiteitsfondsen met als doel het winnen van de NRC Charity Awards 2018! Deze awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. 

De Nederlandse universiteiten houden zich bezig met Big Challenges, grote uitdagingen die iedereen aangaan en die wereldwijd spelen. De oplossing van deze belangrijke maatschappelijke vraagstukken ligt besloten in fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek. En natuurlijk ook in het opleiden van jonge mensen die deze oplossingen zullen gaan vinden. De Big Challenges liggen op tal van terreinen, van infectieziekten tot mensenrechten en van klimaatverandering tot armoedebestrijding en wereldvoedselproblematiek. Universiteiten werken hier dagelijks aan, ze delen hun kennis en dragen oplossingen aan waar de mensheid beter van wordt. Met een gezamenlijke campagne van de NRC Charity Awards willen de universiteiten ‘geven voor weten’ onder aandacht brengen. 

Als gezamenlijke Nederlandse Universiteitsfondsen maken we kans op de publieksprijs. Mogen wij op uw stem rekenen? U kunt tot vrijdag 17 augustus stemmen op deze pagina. Alvast bedankt!

Universiteitsfondsen