Skip Navigation LinksHome Studenten Student-lidmaatschap

Student-lidmaatschap

Voor studenten heeft het LUF een speciaal Student-lidmaatschap, want...

All you need is LUF!

Het LUF steunt wetenschappelijke onderwijs- en onderzoeksprojecten, subsidieert internationale studiereizen en draagt bij aan inhoudelijke studentenactiviteiten. Sinds 1890 geeft het LUF studenten en beginnende wetenschappers aan de Universiteit Leiden een duwtje in de rug. Naast het stimuleren van academisch talent, onderhoudt het LUF contact met Leidse afgestudeerden en organiseert het diverse evenementen. 

Jouw voordelen als Studentlid van het LUF

Wil jij het maximale uit je studententijd halen? Word dan Studentlid van het Leids Universiteits Fonds (LUF) en profiteer van interessante kortingen.  

Voor maar € 5,- per jaar ben je al Studentlid. Deze jaarlijkse contributie gaat naar een goed doel dat jij zelf kiest: het Mandela Scholarship Fund, je studievereniging, of je studentenvereniging. Dankzij jouw donatie kan je studie- of studentenvereniging leuke activiteiten organiseren!  

Als student(-lid) kun je bovendien ook subsidie aanvragen voor een studieverblijf in het buitenland. Meer weten? Kijk bij LISF-subsidie voor meer uitleg. 

Studentlid worden?

Vul direct het Studentlid aanmeldformulier in en verstuur deze naar info@LUF.leidenuniv.nl

Opzeggen

Opzeggen is simpel: stuur je Studentpas terug naar het LUF, vergezeld van een briefje met je naam, adres en studentnummer.

 

 

Like ons op FacebookZo blijf je op de hoogte van de actuele kortingen en het laatste nieuws.

Subsidies voor studenten

Studenten kunnen bij het LUF subsidie aanvragen voor studentenactiviteiten (CASSA-subsidie), individuele buitenlandprojecten (LISF-subsidie) en voor specifieke subsidies.
Lees meer: Subsidies voor studenten