Museumnacht Leiden: 2 juni 2018

Als Studentlid van het LUF profiteer je ook dit jaar van een flinke korting op de Museumnacht Leiden: je betaalt in de voorverkoop slechts € 9,- voor je toegangskaart (reguliere prijs € 13,75)! Daarmee krijg je op zaterdag 2 juni van 20:00 tot 01:00 uur toegang tot de elf deelnemende Leidse musea van dit jaar en kun je daarna tot in de late uurtjes dansen tijdens de Afterparty bij de Waag. De kaartverkoop is begonnen dus zorg dat je er snel bij bent en je kaartje bemachtigt! 

Museumnacht 2018

De elf deelnemende musea bieden naast hun tentoonstellingen ook muzikale optredens, interactieve workshops en leerzame lezingen aan. Daarnaast is niet alleen in de musea zelf van alles te beleven, maar zal het culturele leven op straat ook bruisen op het zogeheten Nachtpad. Voor het complete programma kijk je op de website van Museumnacht Leiden.

​Heb je nog geen LUF-pas? Voor € 5,- per jaar kan je deze aanvragen. Met de LUF-pas krijg je niet alleen korting voor de Museumnacht, maar kun je ook bij andere evenementen en winkels korting krijgen. Daarnaast steun je met jouw vijf euro een studie- of studentenvereniging naar keuze. Aanvragen dus!

Kaartverkoop 

  • Je kunt je toegangskaart online bestellen via de website van de Museumnacht Leiden. Om korting te krijgen, selecteer je de optie Passe-partout (LUF-korting). Je kunt dan op 2 juni vanaf 12.00 uur bij één van de deelnemende musea of op de Beestenmarkt je E-ticket op vertoon van je LUF-pas inwisselen voor het passe-partout polsbandje. 
  • Last minute op de dag zelf een kaartje kopen is ook mogelijk, maar helaas kun je dan geen gebruik maken van de korting voor Studentleden.
  • Ben je nog geen Studentlid, maar wil je wel online kaartjes kopen met korting? Vul het student-lidmaatschap formulier in en stuur ons dan zo snel mogelijk (voor 20 mei) een e-mail.

Let op: Zorg dat je tijdens de Museumnacht je LUF-pas bij je hebt, anders wordt het polsbandje met korting niet uitgegeven!

Het laatste nieuws over de Museumnacht Leiden vind je op www.museumnachtleiden.nlTwitter (@museumnachtLDN) en Facebook (Museumnacht Leiden). 

De Museumnacht Leiden wordt georganiseerd door Stichting Museumnacht Leiden, samengesteld uit leden van A.L.S.V. Quintus, die in nauwe samenwerking met de Leidse musea een veelzijdig programma verzorgen. De Museumnacht Leiden is mede mogelijk gemaakt door CASSA-subsidie.

Dit jaar is er weer een terugkomactie. Neem iemand mee en geniet nogmaals van een Leids museum naar keuze. Tegen inlevering van jouw Museumnacht 2018-polsbandje geldt t/m 3 september 2018 een speciale korting: 2 voor de prijs van 1! Bij een voltarief kaartje kan de tweede persoon gratis naar binnen bij één van de volgende musea: Hortus botanicus Leiden, Oude Sterrewacht, Museum Volkenkunde, Naturalis, Rijksmuseum van Oudheden, Molenmuseum de Valk en Japanmuseum SieboldHuis.

Studentlidmaatschap
Er zijn nog veel meer leuke kortingen voor Studentleden. Voor € 5 per jaar heb je al een Studentlidmaatschap!

 

Like ons op FacebookZo blijf je op de hoogte van de actuele kortingen en het laatste nieuws.

Student-lid worden?

Vul direct het Machtigingsformulier Student-lidmaatschap in of neem contact met ons op via info@luf.leidenuniv.nl.

Banner

 

Subsidies voor studenten

Studenten van de Universiteit Leiden kunnen bij het LUF verschillende subsidies aanvragen: CASSA-subsidie (voor studentenactiviteiten), LISF-subsidie (voor individuele buitenlandprojecten) en specifieke studentensubsidies vanuit enkele Fondsen op Naam.

Lees meer:
Subsidies voor studenten