Museumnacht Leiden: 28 mei 2016

Als Student-lid van het LUF profiteer je ook dit jaar van een flinke korting op de Museumnacht Leiden: je betaalt in de voorverkoop slechts € 8,50 voor je toegangskaart (reguliere prijs € 13,50)! Daarmee krijg je op zaterdag 28 mei van 20:00 tot 01:00 uur toegang tot de negen deelnemende Leidse musea van dit jaar en kun je daarna tot in de late uurtjes dansen tijdens de Afterparty bij Gebr. de Nobel. De kaartverkoop is begonnen dus zorg dat je er snel bij bent en je kaartje bemachtigt!

Museumnacht Leiden 2016

​Heb je nog geen LUF-pas? Voor € 5,- per jaar kan je deze (voor 16 mei) aanvragen. Met de LUF-pas krijg je niet alleen korting voor de Museumnacht, maar kun je ook bij andere evenementen en winkels korting krijgen. Daarnaast steun je met jouw vijf euro een studie- of studentenvereniging naar keuze. Aanvragen dus!

Dit jaar staat het thema ‘Mysterie’ centraal. De negen deelnemende musea bieden naast hun tentoonstellingen ook muzikale optredens, interactieve workshops en leerzame lezingen aan. Daarnaast is niet alleen in de musea zelf van alles te beleven, maar zal het culturele leven op straat ook bruisen op het zogeheten Nachtpad. Voor het complete programma kijk je op de website van Museumnacht Leiden.

Kaartverkoop 

  • Je kunt je toegangskaart online bestellen via de website van de Museumnacht Leiden. Om korting te krijgen, selecteer je de optie " Passe-partout (LUF-korting) - Voorverkoop" en vul je de volgende code in: CULTUURSNUIVEN_LUF. Je kunt dan op 28 mei vanaf 12.00 uur bij één van de deelnemende musea of op de Beestenmarkt je E-ticket op vertoon van je LUF-pas inwisselen voor het passe-partout polsbandje. 
  • Last minute op de dag zelf een kaartje kopen is ook mogelijk, maar helaas kun je dan geen gebruik maken van de korting voor Student-leden.
  • Ben je nog geen Student-lid, maar wil je wel online kaartjes kopen met korting? Stuur ons dan zo snel mogelijk en voor 16 mei een e-mail.

Let op: Zorg dat je tijdens de Museumnacht je LUF-pas bij je hebt!

Het laatste nieuws over de Museumnacht Leiden vind je op www.museumnachtleiden.nlTwitter (@museumnachtLDN) en Facebook (Museumnacht Leiden). 

De Museumnacht Leiden wordt  georganiseerd door Stichting Museumnacht Leiden, samengesteld uit leden van A.L.S.V. Quintus, die in nauwe samenwerking met de Leidse musea een veelzijdig programma verzorgen. De Museumnacht Leiden is mede mogelijk gemaakt door CASSA-subsidie.

Student-lidmaatschap

Er zijn nog veel meer leuke kortingen voor Student-leden. Voor € 5 per jaar heb je al een Student-lidmaatschap!

 

Like ons op FacebookZo blijf je op de hoogte van de actuele kortingen en het laatste nieuws.

Student-lid worden?

Vul direct het Machtigingsformulier Student-lidmaatschap in of neem contact met ons op via info@luf.leidenuniv.nl.

Banner

 

Subsidies voor studenten

Studenten van de Universiteit Leiden kunnen bij het LUF verschillende subsidies aanvragen: CASSA-subsidie (voor studentenactiviteiten), LISF-subsidie (voor individuele buitenlandprojecten) en specifieke studentensubsidies vanuit enkele Fondsen op Naam.

Lees meer:
Subsidies voor studenten