Skip Navigation LinksHome Alumni

Alumni

Het doel van het Leids Universiteits Fonds (LUF) is het bevorderen van de bloei van de Universiteit Leiden. Dit doet het LUF onder meer door het versterken van de band tussen de alumni en de universiteit en tussen alumni onderling. Het LUF organiseert daartoe specifieke activiteiten voor alumni, zoals de dies natalis voor alumni en de Cleveringabijeenkomsten.

Donateurs laten ambities tot bloei komen

Om de universiteit te kunnen blijven steunen, is het LUF afhankelijk van de steun van alumni. Dankzij de giften die het LUF ieder jaar van alumni ontvangt, kan het LUF subsidies geven voor onderzoek en onderwijs aan de Universiteit Leiden.

Uw steun is van harte welkom! Doneren aan het LUF kan op verschillende manieren, van online doneren tot de oprichting van een Fonds op Naam.

Specifieke projecten steunen

Heeft u vragen over de besteding van de donaties of wilt u bijdragen voor een specifiek doel? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de verschillende projecten en wat uw donatie kan betekenen voor de Universiteit Leiden.

 

Adreswijziging doorgeven

De afdeling Development en Alumnirelaties van de Universiteit Leiden verzorgt het beheer van de alumnidatabase. U kunt uw adreswijziging hier doorgeven, of via wijziging@alumni.leidenuniv.nl

Direct online doneren

Doneer snel en veilig aan het LUF via iDEAL.

Online doneren via iDEAL