Skip Navigation LinksHome Studenten Belteam

Bijverdienen in juni? Versterk het LUF belteam!

Studenten van nu bellen studenten van toen

De Universiteit Leiden heeft meer dan 110.000 alumni. Tussen deze alumni zitten artsen, wetenschappers, politici, topadvocaten en vele anderen. Dit is jouw kans om met hen in contact te komen!

Van maandag 4 tot en met zaterdag 30 juni bellen studenten van nu studenten van toen. Je praat met alumni over de Universiteit, komende evenementen voor alumni, het studentenleven en de arbeidsmarkt. Daarnaast vraag je om een donatie voor het Leids Universiteits Fonds (LUF). Het LUF ondersteunt o.a. jonge onderzoekers en verstrekt beurzen aan studenten. 

Wat moet je kunnen?
We zoeken betrokken studenten die gemotiveerd zijn om gedurende een periode van vier weken het LUF te ondersteunen bij een belcampagne. Uiteraard beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Trainingsdagen
Op zaterdag 2 en zondag 3 juni (van 10.00 tot 17.00 uur) word je uitgebreid getraind. Je krijgt zowel een inhoudelijke als een beltraining. Daarnaast zorgen wij deze dagen voor een smakelijke lunch. 

Naast leuke gesprekken, en een goede verdienste, leer je als deel van het belteam goede gesprekken voeren en mensen te betrekken bij je verhaal. Je wordt getraind en gecoacht in gesprekstechnieken en overtuigingskracht, iets waar je tijdens je studie en daarna veel profijt van zal hebben. 

Belcampagne data
2 en 3 juni Trainingsweekend (verplicht)
4 t/m 30 juni Belcampagne


Werkdagen
Van maandag tot en met vrijdag bellen we van 18.15 tot 21.30 uur. Op zaterdag telt je shift dubbel omdat we dan langer bellen (van 10.00 tot 17.00 uur) dan door de week. Je moet minimaal 4 shifts per week beschikbaar zijn (vereiste). Tijdens je tentamens kan je in overleg minder werken. In het sollicitatieformulier kun je aangeven welke dagen je beschikbaar bent.

Waarom meedoen?
Samen met andere Leidse studenten werk je op een leuke locatie van de Universiteit in het centrum van de stad. Je komt te spreken met alumni met een vergelijkbare achtergrond waardoor je een goed beeld van de arbeidsmarkt krijgt en bouwt aan je netwerk. Je verdient €9,- netto per uur. Ook je uren in het trainingsweekend worden betaald. 

Je kunt solliciteren tot en met vrijdag 11 mei via het aanmeldformulier. Let op: de sollicitatieprocedure – een online sollicitatieformulier plus telefonisch interview – wordt verzorgd door een extern bureau: Rux Burton Associates. We kijken uit naar je sollicitatie!

Contact
Heb je vragen? Neem dan contact op met het LUF via info@luf.leidenuniv.nl of 071-513 05 03. 

 

LUF Belteam

LUF poster belteam