Skip Navigation LinksHome Studenten Prijzen LISF-prijs

LISF-prijs

De LISF-prijs is bedoeld voor studenten die met LISF-subsidie naar het buitenland zijn geweest. Iedere student die LISF-subsidie ontvangt, schrijft als tegenprestatie een verslag over zijn of haar ervaringen. Met dit verslag dingen studenten automatisch mee naar de LISF-prijs. Winnaars ontvangen € 500 plus een vergoeding van reis- en verblijfkosten voor een bezoek aan één van de plaatsen waar Leidse alumni op of rond 26 november een Cleveringabijeenkomst organiseren. Bovendien mogen winnaars tijdens deze bijeenkomst een voordracht geven.
LISF 2017

Winnaars van de LISF-prijs

Elk jaar in november wordt de winnaar gekozen uit de in het afgelopen collegejaar ingeleverde verslagen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst wordt de winnaar bekend gemaakt. In 2018 vindt de prijsuitreiking plaats op vridag 2 november om 16.00 uur in het Academiegebouw aan het Rapenburg in Leiden.

De winnaars sinds de instelling van de prijs in 2006 zijn:

Meedoen

Ben je met LISF-subsidie naar het buitenland geweest? Lever dan binnen twee maanden na je terugkeer je eindrapportage in bij het LUF. Deze eindrapportage bevat o.a. een beschrijvend verslag met enkele foto’s. Voor het beschrijvend verslag schrijf je een persoonlijk verhaal van maximaal 1.000 woorden, waaruit blijkt waarom je voor deze bestemming koos, wat het doel van het project was, hoe het project paste in je studie, wat je met die studie in de toekomst voor ogen hebt en wat je professioneel en persoonlijk aan de reis hebt gehad. Stuur ons ook enkele digitale foto’s toe (liefst via www.wetransfer.com of een soortgelijke dienst), die laten zien wat je gedaan hebt. Met je beschrijvend verslag ding je automatisch mee naar de LISF-prijs. Je verslag en foto’s worden eigendom van het LUF en kunnen voor publicatiedoeleinden worden gebruikt.