Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Sleuteldragersdiner 2018

Datum
vrijdag 28 september 2018
Tijd
Bezoekadres
Rijksmuseum van Oudheden
Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Bijdragen aan de bloei van de Universiteit Leiden en het onderhouden van onderlinge contacten tussen Leidse alumni vormen de basis voor het Sleuteldragersdiner. 

De Sleuteldragersdiners zijn zo bijzonder omdat alle gasten Sleuteldrager zijn en op deze wijze de Universiteit Leiden structureel steunen. Het Sleuteldragersdiner en de andere evenementen, die jaarlijks voor dit hechte netwerk van betrokken alumni worden georganiseerd, zijn mooie gelegenheden voor deze speciaal begunstigers om elkaar weer te zien en te spreken!

Het diner bijwonen?

Dit jaar zal het Sleuteldragersdiner plaatsvinden op 28 september. Wederom met heerlijk eten, interessante sprekers en op een indrukwekkende locatie: Rijksmuseum van Oudheden!

Tijdens deze avond neemt mr. drs. Willemijn Aerdts, onderzoeker aan de Universiteit Leiden, u mee in de wereld van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Zijn wij in Nederland veilig? Hoe beschermen de diensten de rechtsorde in een steeds veranderend speelveld? En op welke wijze worden mogelijke aanslagen voorkomen?

Al onze Sleuteldragers hebben een persoonlijke uitnodiging per post ontvangen. Heeft u die van u gemist of wilt u Sleuteldrager worden? Neem dan contact op via sleuteldragers@luf.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Meer info en aanmelden

Datum vrijdag 28 september 2018
Tijd 18.00-22.00 uur 
Locatie Rijksmuseum van Oudheden, Leiden
Voor wie? Sleuteldragers
Aanmelden sleuteldragers@LUF.leidenuniv.nl
Deze website maakt gebruik van cookies.