Leids Universiteits Fonds.

nl en

Sleuteldragersevenement Rijksmuseum Boerhaave

Datum
donderdag 3 september 2020
Tijd
Bezoekadres
Rijksmuseum Boerhaave
Lange St. Agnietenstraat 10
2312 WC Leiden

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het Sleuteldragersevenement op donderdag 3 september in het Rijksmuseum Boerhaave, European Museum of the Year 2019. De collecties van Rijksmuseum Boerhaave weerspiegelen vijf eeuwen wetenschapsgeschiedenis in Nederland. U zal naast de vaste collectie de tentoonstelling Besmet! te zien krijgen. De tentoonstelling gaat over de uitbraken van besmettelijke ziekten en hoe die het leven kunnen ontwrichten. 

Gezien de huidige omstandigheden hebben we twee timeslots gereserveerd. U kunt zich opgeven voor het ochtendprogramma (start lezing conservator om 11.00 uur) of het middagprogramma (start lezing conservator om 13.30 uur).

Als u in het bezit bent van een (leden)pas van Museumkaart, ICOM, LUMC en/of Vereniging Rembrandt, verzoeken wij u deze mee te nemen. Er zijn geen kosten verbonden aan de lezing of de toegang tot het museum.

Programma
Lezing 1: 11.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur).
Lezing 2: 13.30 tot 14.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur).

Wij serveren bij binnenkomst thee of koffie met wat lekkers. Na afloop van de lezingen kunt u zelf de tentoonstelling en topstukken van het museum bezichtigen. 

Meer info en aanmelden

Dit evenement wordt speciaal voor onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers georganiseerd. 

Datum Donderdag 3 september 2020
Tijd Afhankelijk van de gekozen lezing
Locatie  Rijksmuseum Boerhaave
Voor wie? Sleuteldragers en speciaal begunstigers
Aanmelden Via het online formulier

Al onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers ontvangen een persoonlijke uitnodiging per e-mail. Heeft u die van u gemist of wilt u Sleuteldrager worden? Neem dan contact op via sleuteldragers@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Deze website maakt gebruik van cookies.