Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Dies voor alumni 2022

Datum
donderdag 10 februari 2022
Tijd
Bezoekadres
Online

Het Leids Universiteits Fonds (LUF) nodigt u met veel plezier uit om op donderdag 10 februari de 447ste dies natalis van de Universiteit Leiden samen online te vieren. Deze editie van de dies voor alumni komt u niet naar Leiden, maar komt Leiden naar u! 

We hebben, zoals elk jaar, weer een aantal boeiende colleges op het programma staan, maar maken ook gebruik van de mogelijkheden die een online omgeving biedt. Zoals een netwerkcarrousel waarbij u voor een korte kennismaking wordt gekoppeld aan een andere gast – in Nederland of ergens anders ter wereld  en de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende sprekers.

Bent u erbij? U kunt aanschuiven bij colleges over Zuid-Korea, autisme bij kinderen, gezond ouder worden en meer. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden

U woont de digitale dies voor alumni kosteloos bij. Een eventuele vrijwillige bijdrage aan de Leidse wetenschap wordt zeer op prijs gesteld. Bent u benieuwd naar de sprekers? Kijk dan op deze pagina. U kunt zich ook direct aanmelden via het online aanmeldformulier. Met vragen kunt u altijd bij het LUF terecht via dies@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Naar het programma

Deze website maakt gebruik van cookies.