Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Lunchbijeenkomst nalaten

Datum
dinsdag 7 november 2023
Tijd
Toelichting
Inloop vanaf 10.30 uur
Bezoekadres
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Faculty Club, Rapenburg 73, Leiden

'Je kan maar beter zelf kiezen wat er met je nalatenschap gebeurt!'

'Er zijn nog steeds jongeren die niet kunnen studeren als er geen geld is. Ik draag er graag aan bij dat studenten net als ik zo’n mooie kans krijgen zich te ontwikkelen.' Elly van Dongen kon dankzij een beurs in de jaren ’70 als eerste van haar familie een academische opleiding volgen. Nu heeft zij bepaald dat haar nalatenschap voor studiebeurzen wordt gebruikt. Het geeft haar een goed gevoel dat het in haar testament is vastgelegd: ‘Je kan maar beter zelf kiezen wat er met je nalatenschap gebeurt!’

Elly van Dongen thuis

Voortleven in de wetenschap

Heeft u wel eens nagedacht over nalaten aan de universiteit? Uw legaat of erfstelling is dan vrijgesteld van erfbelasting. Door het LUF op te nemen in uw testament draagt u bij aan een betere toekomst en leven uw idealen voort in de wetenschap. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tijdens deze bijeenkomst hebben wij inspirerende sprekers voor u: prof. dr. Miguel John Versluys, Hoogleraar Klassieke en Mediterrane Archeologie en dr. Anke Klein, universitair hoofddocent bij de afdeling Ontwikkelings-en-Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie en verantwoordelijk voor het Kenniscentrum voor Angst en Stress bij Jeugd. Mr. Erna Kortlang zal praktische informatie met u delen over wat er komt kijken bij nalaten aan de universiteit.

Datum Dinsdag 7 november 2023
Tijd

10.30 uur: inloop
11.00 - 13.00 uur: bijeenkomst

Locatie Faculty Club (inclusief lunch)
Voor wie? Een ieder die geïnteresseerd is in het onderwerp nalaten
Aanmelden (geheel vrijblijvend)  Naar het aanmeldformulier 

Introducé opgeven

Mocht u een gast willen meenemen, dan kunt u uzelf en uw introducé opgeven via het aanmeldformulier.

Meer weten?

Wilt u nú al meer weten over nalaten aan de universiteit, vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan bij relatiemanager Liesbeth van Biezen via dit formulier. Wij sturen de brochure – waarin u onder andere meer leest over Elly van Dongen – dan naar u toe. 

Naar het aanmeldformulier

Deze website maakt gebruik van cookies.