Leiden University Fund.

nl en

Kennismaking met Annetje Ottow

Datum
maandag 14 juni 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Op 8 februari van dit jaar trad Annetje Ottow aan als nieuwe voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit Leiden. Omdat we u graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen het Leids Universiteits Fonds (LUF) en de universiteit nodigen we u, als speciaal begunstiger, van harte uit voor een persoonlijke kennismaking.

Annetje zal iets vertellen over zichzelf, haar achtergrond en eigen studententijd in Leiden. Maar de focus ligt op haar werk. Hoe heeft ze haar eerste maanden als voorzitter ervaren? Waarom zijn de rollen van rector magnificus en voorzitter nu over twee collegeleden verdeeld? Welke koers wil de universiteit varen en welke uitdagingen ziet ze op haar pad? Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen. Annetje hoort dan ook graag meer over uw betrokkenheid bij het LUF en de academische gemeenschap.

Meer informatie

Dit evenement wordt speciaal voor onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers georganiseerd. 

Datum Maandag 14 juni 2021
Tijd 16.00 - 16.45 uur
Locatie Online 
Voor wie? Sleuteldragers en speciaal begunstigers
Aanmelden Naar het aanmeldformulier

Al onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers hebben een persoonlijke uitnodiging per e-mail ontvangen. Wilt u ook bij het evenement aanwezig zijn, maar bent u nog geen Sleuteldrager? Neem dan contact op met Heiltje Boumeester via sleuteldragers@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Deze website maakt gebruik van cookies.