Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Sleuteldragers

Sleuteldragers vormen een hecht netwerk van betrokken alumni en andere vrienden van de universiteit die de wetenschap een warm hart toedragen.

Naast innovatieve onderzoeks- en onderwijsprojecten leveren Sleuteldragers een essentiële bijdrage aan de persoonlijke en academische ontwikkeling van onderzoekers en studenten. De Universiteit Leiden en het LUF zijn dankbaar voor de betrokkenheid en bijdragen van de Sleuteldragers.

Speciaal voor Sleuteldragers

Voor Sleuteldragers worden jaarlijks evenementen georganiseerd zoals lezingen, debatten, bezoeken aan besloten collecties of een rondleiding met thema door de Hortus. Sleuteldragers dragen bij aan vernieuwende wetenschappelijke onderzoeks- en onderwijs- projecten door gedurende minimaal vijf jaar een bedrag van tenminste € 500,- (€ 750,- voor echtparen) jaarlijks te schenken middels een Sleuteldragersovereenkomst.

Als Sleuteldrager ontvangt u uitnodigingen voor:

Ook wordt u vermeld in Jaarverslagen en op deze website onder Overzicht Sleuteldragers. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Marijn Versteegen via sleuteldragers@luf.leidenuniv.nl of 071 513 05 03. 

Jonge Sleuteldragers

Bent u jonger dan veertig jaar? Dan verwelkomen we u graag als Jonge Sleuteldrager. Middels een periodieke schenking doneert u € 120,- per jaar voor een periode van minimaal vijf jaar. 

Leden voor het Leven

Voor het Sleuteldragerschap in het leven werd geroepen, konden onze schenkers Leden voor het Leven van het LUF worden. Dit is sinds 2002 niet meer mogelijk. Al onze Leden voor het Leven vindt u op deze lijst

Deze website maakt gebruik van cookies.