Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Kortingen in Leiden en Den Haag

Met je LUF-pas krijg je korting bij verschillende activiteiten en abonnementen in Leiden en Den Haag!

SUPpen in Leiden

Ontdek een compleet nieuwe manier om Leiden te zien! Bij SUPpen in Leiden krijgen LUF-Studentleden maar liefst €10 korting op de Wednesday- en Friday Night SUP (normaal €25) waarbij je 1,5 uur door de historische binnenstad peddelt met een groep (vrienden). 

Geef je op door te mailen naar talitha@supevent.nl of via de website

Boulderhal Kunststof & Boulderhal Krachtstof

Bij Boulderhal Kunststof én Boulderhal Krachtstof in Leiden kan jij als LUF studentlid voor slechts €10,50 boulderen in de daluren!

De daluren zijn doordeweeks van 07.00 uur - 18.00 uur en in het weekend van 18.00 uur - sluit (23.00 of 00.00 uur).

Club Hifi

Deze club gelegen aan de Vrouwensteeg is dé studenten discotheek van Leiden. Het is ook een van de grootste van Leiden, waar niet alleen Leidse studenten een feestje komen bouwen, maar zelfs studenten uit Rotterdam, Delft, Utrecht en verder! Op vertoon van je LUF-Studentledenpas hoef je geen entree te betalen (normaal €2,95). 

t.b.a.

Surf's Cool

Bij Surf's Cool krijgen LUF-Studentleden €7,50 korting op surflessen! Deze hippe surfschool bevindt zich op de bekende pier van Scheveningen en biedt naast groeplessen ook nog de mogelijkheid om na het surfen te borrelen op hun gezellige terras! 

Reserveren kan via de website van Surf's Cool. Zodra je de voor jou gewenste les(pakketten) hebt uitgekozen kun je voorafgaand aan de online betaling een vouchercode invullen voor de korting: LUFsurfing2023.

Let op: je moet wel je LUF-Studentledenpas kunnen laten zien op locatie om te controleren of je recht heb op de gegeven korting. 

Salsa Shop

Krijg nu een mega korting bij de Salsa Shop in Den Haag! Een Mini Burrito + Homemade Lemonade + een Luiz Cookie van €13,40 voor maar €7,95! Op vertoon van je LUF-Studentledenpas krijg je deze exclusieve deal. 

De Salsa Shop zit tussen station Den Haag Centraal en Campus Wijnhaven; ideaal voor de lunch als je zit te studeren in Wijnhaven. Studeer je aan de locatie Schouwburgstraat? Op slechts 5 minuten lopen zit ook een Salsa Shop bij Lange Poten.

Ruil dus nu je dure Albert Heijn lunch in voor voedzame lunch bij de Salsa Shop!

Deze website maakt gebruik van cookies.