Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Evenementen voor studentleden

Gedurende het jaar vinden er verscheidende evenementen plaats waar je korting krijgt met jouw LUF-studentenpas. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Avond van Cleveringa

Ieder jaar organiseert het LUF in november de Avond van Cleveringa: een discussieavond speciaal voor studenten waarbij een actueel onderwerp centraal staat. De toegang voor studenten tot deze avond is gratis. 

Museumnacht Leiden 

Als studentlid krijg je korting op je kaartje voor de jaarlijkse Leidse Museumnacht, een origineel evenement waarbij cultuur en ontspanning gecombineerd worden en jong en oud bij elkaar worden gebracht. De collecties van de musea staan centraal, maar door middel van muziek, theater workshops, interactieve projecten en nieuwe media wordt een nieuwe museumbeleving gecreĆ«erd.

Dies voor alumni

Naast de algemene dies van de Universiteit Leiden organiseert het LUF de dies voor alumni. Tijdens deze dag kunnen alumni kiezen uit lezingen en workshops, is er een lunch en heb je de mogelijkheid om aan je netwerk te werken tijdens de borrel. Als studentlid woon je de colleges tijdens de dies voor alumni gratis bij. 

Deze website maakt gebruik van cookies.