Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Sleuteldragersdiner 2021

  • Aletta Stas-Bax
  • Wim Voermans
  • Bas van Werven
  • Laurien Hessels
Datum
vrijdag 8 oktober 2021
Tijd
Bezoekadres
Pieterskerk
Kloksteeg 16
2311 SL Leiden

Met veel plezier nodigen we u uit voor het Sleuteldragersdiner op vrijdag 8 oktober 2021. De sfeervolle Pieterskerk Leiden vormt het toneel voor deze feestelijke bijeenkomst. Hier komen we samen om de wetenschap te vieren en om u te bedanken voor uw steun en betrokkenheid.

Het diner staat dit jaar geheel in het teken van het staatsrecht. Is onze democratie in gevaar? Hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans neemt u mee in de wereld van de nieuwe polderregent, controlerende machten en de gevolgen van de coronacrisis.

Drone afbeelding Oude Sterrewacht Leiden
Komt u straks langs voor een avondje sterrenkijken met uw vrienden of familie? Voorafgaand aan het diner ontvangt u een boekje met alle details over deze en de andere veilingitems.

Veiling voor de wetenschap

Uw gastheer deze avond is Bas van Werven, journalist en presentator en zelf alumnus van de Universiteit Leiden. Hij zal het spreekgestoelte delen met alumna Laurien Hessels, een van de beste veilingmeesters van Nederland. Zij vertelt u alles over de veilingitems – bijzondere Leidse belevenissen – die met zorg voor u zijn samengebracht in een speciale LUF-veiling. Wat dacht u van logeren in de Pieterskerk of een masterclass kijken naar oude meesters? De opbrengst van alle zeven veilingitems komt ten goede aan onderzoek van Meta Roestenberg, hoogleraar vaccinologie bij het LUMC. Met inzet van nieuwe technologie wil zij de strijd aanbinden met malaria, een ziekte die nog elk jaar het leven van bijna een half miljoen kinderen kost.

Meer informatie

Dit evenement wordt speciaal voor onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers georganiseerd. Uiteraard nemen we alle geldende coronamaatregelen in acht.

Datum Vrijdag 8 oktober 2021
Tijd 18.00 - 22.30 uur
Locatie Pieterskerk, Leiden
Voor wie? Sleuteldragers en speciaal begunstigers

Al onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers ontvangen een persoonlijke uitnodiging per post. Wilt u ook bij het diner aanwezig zijn, maar bent u nog geen Sleuteldrager? Neem dan contact op via sleuteldragers@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Beeld: Lustrumdiner 2015

Deze website maakt gebruik van cookies.