Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Stadswandeling door Leiden

Datum
donderdag 8 juli 2021
Tijd
Bezoekadres
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Faculty Club

Het maximum aantal deelnemers per gids is bereikt. U kunt zich helaas niet meer inschrijven. Mogen we u wel verwelkomen op het Sleuteldragersdiner? Houd uw brievenbus in de gaten! 

Struin je door de straten van Leiden, dan waan je je even terug in de Gouden Eeuw. Eigenlijk is Leiden één groot openluchtmuseum! Om de zomer te vieren – en u te danken voor uw steun – nemen we u graag mee op een stadswandeling langs de grachten, stadspoorten, bruggen en hofjes. Onder begeleiding van een gids ontdekt u de verborgen verhalen van Leiden en bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden van de historische binnenstad.

Oude Rijn, Leiden

Bij aankomst staat er koffie en thee voor u klaar in de Faculty Club. Onderweg zorgen we voor een lekker broodje. We nemen uiteraard alle geldende coronamaatregelen in acht en werken met een maximum aantal deelnemers per gids. 

Meer informatie

Dit evenement wordt speciaal voor onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers georganiseerd. 

Datum Donderdag 8 juli 2021
Tijd 11.00 - 13.00 uur (verzamelen om 10.30 uur)
Startlocatie Faculty Club (Academiegebouw) 
Voor wie? Sleuteldragers en speciaal begunstigers
Aanmelden Naar het aanmeldformulier

Al onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers hebben een persoonlijke uitnodiging per e-mail ontvangen. Wilt u ook bij het evenement aanwezig zijn, maar bent u nog geen Sleuteldrager? Neem dan contact op met Heiltje Boumeester via sleuteldragers@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Deze website maakt gebruik van cookies.