Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Sleuteldragersdiner 2022

Datum
vrijdag 7 oktober 2022
Tijd
Bezoekadres
Rijksmuseum van Oudheden
Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Bent u Sleuteldrager van de Universiteit Leiden? Dan nodigen we u met veel plezier u uit voor het Sleuteldragersdiner op vrijdag 7 oktober 2022 in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. Met de prachtige Tempel van Taffeh als decor vieren we samen de wetenschap.

Onze spreker, hoogleraar International Governance Kutsal Yesilkagit, neemt u mee in de mondiale strijd om vrede en veiligheid. Heeft de eenentwintigste eeuw alsnog de potentie om de eeuw van de democratie te worden? Hoe roepen we een halt toe aan autoritaire regimes? En wat betekent deze strijd voor Europa, voor Nederland?

Bijzondere gast is Zijne Excellentie de heer Wopke Hoekstra, Minister van Buitenlandse Zaken. Hij deelt met ons zijn visie op de actuele politieke internationale situatie. 

Uw gastheer deze avond is journalist, presentator én Leids alumnus Bas van Werven.

Meer informatie

Dit evenement wordt speciaal voor onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers georganiseerd. 

Datum Vrijdag 7 oktober 2022
Tijd

18.00 uur: borrel (Oude UB)
19.30 uur: diner (Rijksmuseum van Oudheden)

Locatie

Oude UB, Rapenburg 70
Rijksmuseum van OudhedenRapenburg 28

Voor wie? Sleuteldragers en speciaal begunstigers

Al onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers ontvangen een persoonlijke uitnodiging per post. Wilt u ook bij het diner aanwezig zijn, maar bent u nog geen Sleuteldrager? Neem dan contact op via sleuteldragers@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Deze website maakt gebruik van cookies.