Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Sleuteldragersdiner 2023

Datum
vrijdag 6 oktober 2023
Tijd
Bezoekadres
Rijksmuseum van Oudheden
Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Met veel plezier nodigen we u uit voor het Sleuteldragersdiner op vrijdag 6 oktober 2023 in het Rijksmuseum van Oudheden. Vier met ons de wetenschap, geniet in goed gezelschap van een heerlijk driegangendiner en laat u meevoeren in de fascinerende wereld van de kunstmatige intelligentie.

De robot en de mens

Slimme robots staan volop in de aandacht, maar bestaan er ook emotionele robots? Creatieve robots? Religieuze of hulpeloze robots? En waarom is dat van belang? Onze sprekers – dr. Peter van der Putten en dr. Maarten Lamers – houden zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van robots, de menselijke kant van robots en de robotisering van de samenleving. Aan de hand van inspirerende voorbeelden van onderzoekers en kunstenaars ontdekt u wat we van de robot kunnen leren over onszelf als mens.

Meer informatie

Datum Vrijdag 6 oktober 2023
Tijd

18.00 - 22.30 uur

Locatie

Borrel in de Oude UB
Diner in Rijksmuseum van Oudheden

Voor wie? Sleuteldragers en speciaal begunstigers

Onze Sleuteldragers en speciaal begunstigers ontvangen een persoonlijke uitnodiging per post. Wilt u ook bij het diner aanwezig zijn, maar bent u nog geen Sleuteldrager? Neem dan contact op via sleuteldragers@luf.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Deze website maakt gebruik van cookies.