Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Jonge alumni

Voor jonge alumni tot en met 35 jaar is er ook dit jaar weer een speciaal programma tijdens de dies voor alumni, met een workshop over gedragsinzichten waar je vaardigheden leert die je meteen in je werk kan toepassen.

Het programma tijdens de dies voor jonge alumni bestaat uit een uitgebreide lunch, een workshop en de afsluitende borrel. Het jonge alumni-programma – georganiseerde door het Jonge Alumni Netwerk van de Universiteit Leiden – loopt gelijk met het reguliere programma. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om deel te nemen aan de colleges die tijdens dit algemene programma worden gegeven. 

Programma

12.00 - 13.15 uur 
Uitgebreide lunchbuffet

13.30 - 14.00 uur
Opening door prof.mr. Annetje Ottow en mr. Aletta Stas-Bax (Voorzitter LUF)

14.00 - 16.30 uur
Workshop gedragsinzichten (incl. pauze)

16.30 uur
Borrel

Workshop: Waarom doen mensen wat zij doen?

In deze workshop ontdek je de toegevoegde waarde van ‘de factor mens’ bij het uitvoeren van je werk. In het eerste deel van de workshop laat Wilco van Dijk van Kennis Centrum voor Psychologie en Economisch Gedrag (KCPEG) je zien welke mechanismen bepalend zijn voor menselijk gedrag. Hoe komt het bijvoorbeeld dat veel mensen duurzaamheid een belangrijk thema vinden, maar toch moeite hebben om duurzame keuzes te maken? 

In het tweede deel van de workshop leer je deze gedragsinzichten aan te wenden om gedrag te veranderen. Aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden leer je op een interactieve wijze hoe je binnen je eigen werkveld met gedragsvraagstukken aan de slag kunt. 

Na de workshop heb je een goed idee over menselijke drijfveren en motivaties, weet jij hoe emoties menselijk gedrag invloeden, hoe mensen informatie verwerken en welke beslisregels mensen hanteren. Ook doe je kennis op met het ontwikkelen van gedragsinterventies in je werkveld.
 

Aanmelden

We vragen een bijdrage in de kosten van deze dag van 22,50* euro per persoon (inclusief lunch en borrel) voor het Jonge Alumni-programma.

*Leden voor het Leven, (Jonge) Sleuteldragers, speciaal begunstigers en LUF-studentleden wonen de dies voor alumni kosteloos bij. Je kiest dan op de betaalpagina voor 'Overboeking', waarna je geen daadwerkelijke overboeking hoeft te maken.

Datum Zaterdag 11 februari 2023
Tijd 12.00 - 18.00 uur
Locatie Kamerlingh Onnes Gebouw (Steenschuur 25)
Kosten  22,50 euro (inclusief uitgebreid lunchbuffet en borrel)
Voor wie De workshop is bedoeld voor alumni van de Universiteit Leiden t/m 35 jaar
Aanmelden Je kunt je aanmelden via dit formulier

Wil je je opgeven voor het reguliere programma? Dan kan via dit formulier

Kom naar de dies voor alumni!

Ontmoet andere alumni van de Universiteit Leiden en volg een workshop die je kan helpen in je dagelijks leven!

Direct aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.