Leids Universiteits Fonds.

nl en

Juniorprogramma

Uw kinderen of kleinkinderen gaan dit jaar op ontdekking in het volledig vernieuwde Rijksmuseum Boerhaave. Het programma duurt van 12.30 tot 17.30 uur en is bedoeld voor kinderen van acht tot vijftien jaar.

Programma

De kinderen beginnen hun middag met een smakelijke lunch in het Kamerlingh Onnes Gebouw (KOG) waarna ze, onder begeleiding, op pad gaan naar het museum. Daar krijgen ze een klein voorproefje van hoe het is om te studeren bij een interactief kindercollege, verzorgd door MuseumJeugdUniversiteit. Het college wordt gevolgd door een workshop waarbij de kinderen zelf een hartslagmeter leren maken. Tot slot neemt een medewerker van Boerhaave ze mee in de wereld van de wetenschap tijdens een rondleiding bij en in het Anatomisch Theater. Het programma wordt afgesloten met limonade en lekkere hapjes in het KOG. 

Anatomisch Theater Rijksmuseum Boerhaave

Aanmelden

Het Juniorprogramma kost € 15,- per kind. Opgave voor het Juniorprogramma doet u gelijktijdig met uw aanmelding voor de dies voor alumni. Voor kinderen vanaf één jaar kunt u deze middag gebruik maken van kinderopvang.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie