Leids Universiteits Fonds.

nl en

Prijzen

Een uitmuntende scriptie, het meest indrukwekkende verslag of de beste onderzoeksvraag. Het LUF stimuleert ambitieuze studenten om alles uit zichzelf te halen.

Leidse Universitaire Scriptieprijzen

Tijdens de dies voor alumni worden de jaarlijkse Leidse Universitaire Scriptieprijzen uitgereikt. Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door het Fonds Minerva Reünisten Jaar 1957/1961/1965, ondergebracht bij het LUF. 

Alle spelregels en voorwaarden rondom deze scriptieprijzen vindt u in het Reglement Leidse Universitaire Scriptieprijzen 2019. De inzendtermijn voor voordrachten vanuit de faculteiten sluit op 10 december 2018, waarna de uitreiking plaatsvindt op 9 febrauri 2019 tijdens de dies voor alumni.

Uitreiking Leidse Universitaire Scriptieprijzen 2018

Prijzen voor buitenlandprojecten

Jaarlijks gaan vele studenten met een subsidie van het LUF Internationaal StudieFonds (LISF) naar het buitenland. Na thuiskomst schrijven ze een verslag over wat zij geleerd, onderzocht en ontdekt hebben. Dit verslag dingt dan automatisch mee naar de LISF-prijs. De winnaar ontvangt niet alleen € 500, maar mag ook spreken op een Cleveringabijeenkomst in het buitenland.

Janneke Fruin-Helb Beurs

Deze beurs is ingesteld om excellente LISF-onderzoeksvoorstellen extra aandacht en financiële steun te geven. Kandidaten met een LISF-onderzoeksproject van zeer hoge kwaliteit en creativiteit komen in aanmerking voor de Janneke Fruin-Helb Beurs van maximaal € 2.250.

De beurs is vernoemd naar mevrouw drs. A.M. Fruin-Helb, voormalig directeur van het LUF (1989-2003) en mede-oprichter van het LUF Internationaal StudieFonds (LISF).

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie