Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Onderzoekers

Onderzoekers aan de Universiteit Leiden kunnen bij het Leids Universiteits Fonds (LUF) terecht voor verschillende vormen van subsidie, zoals voor wetenschappelijke projecten of studieverblijven in het buitenland.

Alle aanvragen worden in beginsel beoordeeld door de Commissie voor Wetenschappelijke Bestedingen (CWB) van het LUF, die bestaat uit hoogleraren vanuit alle faculteiten van de Universiteit Leiden. Voor een aantal specifieke fondsen op naam is de beoordeling van aanvragen gedelegeerd aan een Bestedingscommissie.

Fondsen op Naam

Een deel van de subsidies komt uit zogenaamde Fondsen op Naam: fondsen met een specifieke bestemming. Het overzicht ingedeeld op faculteit geeft een goed beeld, maar is geen uitputtende lijst van alle mogelijkheden. Vraag dus op basis van uw doel (onderzoek, stage, studieverblijf etc.) subsidie aan. Waar nodig zoeken wij voor u naar de beste optie. 

Heeft u vragen of wilt u overleggen over uw aanvraag? Neem dan contact op met Klaartje Sluijs (Secretaris Doelbesteding) via CWB@LUF.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.