Leiden University Fund.

nl en

LUF-SVM-studiebeurs bevordert onderzoek verpakking en milieu

Overweeg jij om een masterscriptie over verpakking en milieu te schrijven? Vraag dan een studiebeurs van 4000 euro aan! De Stichting Verpakking en Milieu (SVM) stelt via het Leids Universiteits Fonds (LUF) acht studiebeurzen van 4000 euro beschikbaar voor studenten die met succes een studiebeursaanvraag indienen voor hun scriptievoorstel rond het thema verpakking en milieu.

We zoeken studenten met innovatieve, onverwachte en exceptionele inzichten. Scriptievoorstellen kunnen het gehele jaar door worden ingestuurd. We vragen je de volgende documenten aan te leveren om kans te maken:

 1. Een motivatie waarom je denkt dat jouw voorstel een subsidie verdient
   
 2. Je scriptievoorstel gerelateerd aan het onderwerp ‘Verpakking en Milieu’ waarin de volgende zaken zijn opgenomen:

  a. een analytische dan wel technische onderbouwing;
  b. een creatief en innovatief voorstel;
  c. een omschrijving van de beoogde bijdrage van je masterthesis aan de maatschappelijke discussie over verpakkingen en het milieu.
   
 3. Een aanbevelingsbrief van je beoogde scriptiebegeleider.

Er zijn twee voorwaarden. De scriptie moet binnen twaalf maanden na ontvangst van de toekenning worden ingeleverd en de resultaten van de scriptie dienen te worden gepresenteerd aan een vertegenwoordiging van de Stichting Verpakking en Milieu en het Leids Universiteits Fonds.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Heijmen via m.heijmen@luf.leidenuniv.nl. Scriptievoorstellen kunnen worden ingediend via cwb@luf.leidenuniv.nl onder vermelding van LUF-SVM Fonds. Meer informatie over het LUF-SVM Fonds vind je op deze pagina

Deze website maakt gebruik van cookies.