Leiden University Fund.

nl en

Bijeenkomsten 2021

Tachtig jaar geleden stond professor Rudolph Cleveringa voor een overvol Groot Auditorium en sprak hij zijn afschuw uit over het ontslag van zijn Joodse collega's. Met de Cleveringabijeenkomsten staan Leidse alumni samen stil bij deze moedige protestrede.

Ondanks de onzekere coronatijden houden we – zij het in andere vorm – vast aan deze jarenlange traditie. In samenwerking met verschillende Cleveringacomités organiseren we een aantal online bijeenkomsten op 25 en 26 november. Wilt u aanschuiven bij meerdere lezingen? Dan kan dit uiteraard. Houd er wel rekening mee dat een aantal lezingen op hetzelfde moment plaatsvinden. De genoemde tijden zijn de plaatselijke Nederlandse tijden (GMT +1). 

Wereldwijd

Bijeenkomsten in het buitenland zijn onzeker en in ieder geval beperkt. Mogelijk worden er online lezingen aangeboden door de plaatselijke comités. De meest recente informatie zullen wij delen op deze pagina. We houden u per e-mail op de hoogte van bijeenkomsten bij u in de buurt.

Bent u alumnus en heeft u vorig jaar geen uitnodiging ontvangen voor de Cleveringabijeenkomst bij u in de buurt? We checken graag voor u of de gegevens die we van u hebben up-to-date zijn. Stuur hiervoor een berichtje naar cleveringa@LUF.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.