Leids Universiteits Fonds.

nl en

Programma 2021

In 2021 vindt de dies voor alumni online plaats op donderdagavond 11 februari. We wisselen het Kamerlingh Onnes Gebouw niet in voor een simpele Zoom meeting, maar nodigen u graag uit voor een digitaal event op een speciaal voor het LUF ingericht online platform.

Meld u gelijk aan via het online formulier dan vindt u uw persoonlijke badge straks in uw inbox. U hoeft bij het aanmelden niet aan te geven voor welke spreker(s) u kiest. Dit kan bij deze online dies voor alumni op het moment zelf. Ook kunt u straks van "collegezaal" wisselen als u toch bij een andere spreker wilt aanschuiven. 

Het programma

In de lobby

19.00 uur
Bastiaan Rijpkema, uw gastheer voor deze avond, heet u welkom, neemt het programma met u door en legt uit hoe het platform werkt. We schakelen vervolgens live naar Annetje Ottow (voorzitter College van Bestuur) en Aletta Stas-Bax (voorzitter LUF) voor de officiële opening van de dies voor alumni 2021. 

Eerste collegeronde 

19.30 - 20.00 uur 
* Prof.dr. Rick Honings 'Een sublieme nalatenschap: de erfenis van Willem Bilderdijk'
* Prof.dr. Frits Rosendaal 'COVID-19: what have we seen, and what is yet to come?' (Engelstalig)
* Jana van der Pennen 'Over werkstress en het creëren van vertraging'

Terug naar de lobby

In de pauze kunt u even wat te drinken pakken of meedoen aan de netwerkcarrousel (optioneel). Hier wordt u telkens aan willekeurige andere gasten gekoppeld voor gezellige korte gesprekjes van drie minuten. 

Tweede collegeronde

20.15 - 20.45 uur
* Prof.dr. Marieke Liem, 'Mythen over moord'
* Een college over Kunstmatige Intelligentie (Engelstalig)
* Dr. Jennifer Doekhie 'Inside-Out Prison Exchange: unieke samenwerking tussen studenten en gedetineerden'

20.45 uur Afsluiting en netwerkcarrousel

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via dit formulier. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Heeft u vragen? Neem dan contact op via dies@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03.

Deze website maakt gebruik van cookies.