Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Verantwoording

In ons jaarverslag delen we elk jaar een overzicht van onze activiteiten inclusief een aantal mooie voorbeelden van onderzoeks- en onderwijsprojecten van studenten en wetenschappers. Projecten die dankzij de steun en betrokkenheid van onze donateurs mogelijk zijn gemaakt.

Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2023

Een weekje doorhalen voor de wetenschap bij het synchrotron, crowdfunding voor onderzoek naar eierstokkanker en inzicht in integriteitsscreening op de arbeidsmarkt. Lees meer over deze en vele andere bijzondere projecten in ons LUF Magazine

Eerdere verslagen

Hieronder vindt u de digitale versies van de jaarverslagen van de afgelopen vijf jaar. Heeft u interesse in oudere versies? Vraag deze dan op via info@luf.leidenuniv.nl

Financieel jaarverslag

Het financiĆ«le jaarverslag 2023 kunt u downloaden via deze link. Eerdere financiĆ«le jaarverslagen zijn op te vragen via info@luf.leidenuniv.nl. In overeenstemming met de richtlijnen van de Belastingdienst, is ook het ANBI-formulier online in te zien. 

Statuten

U kunt hier de statuten van het LUF downloaden.

Richtlijn donaties

Het LUF en de universiteit toetsen donaties aan onderzoek en onderwijs vooraf aan de hand van ethische richtlijnen, te vinden in het document Richtlijn acceptatie van donaties. In deze richtlijn, gebaseerd op de internationale Ethical Principles Behind the Acceptance of Donations, is bovendien opgenomen dat donaties uit het verleden heroverwogen kunnen worden. 

Beleidsplan

U kunt hier het beleidsplan 2021-2025 van het LUF downloaden.

Deze website maakt gebruik van cookies.