Leids Universiteits Fonds.

nl en

Verantwoording

In ons jaarverslag delen we elk jaar een overzicht van onze activiteiten inclusief een aantal mooie voorbeelden van onderzoeks- en onderwijsprojecten van studenten en wetenschappers. Projecten die dankzij de steun en betrokkenheid van onze donateurs mogelijk zijn gemaakt.

Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2019

De rol van bacteriën bij stress, een Past-at-Play lab en de Leidse Dag van de Reanimatie. Lees meer over deze en vele andere bijzondere projecten in ons Jaarverslag 2019

Eerdere verslagen

Hieronder vindt u de digitale versies van de jaarverslagen van de afgelopen vijf jaar. Heeft u interesse in oudere versies? Vraag deze dan op via info@LUF.leidenuniv.nl

Financieel jaarverslag

Het financiële jaarverslag 2019 kunt u downloaden via deze link. Eerdere financiële jaarverslagen zijn op te vragen via info@LUF.leidenuniv.nl of 071 513 05 03. 

Statuten

U kunt hier de statuten van het LUF downloaden.

Richtlijn donaties

Het LUF en de universiteit toetsen donaties aan onderzoek en onderwijs vooraf aan de hand van ethische richtlijnen, te vinden in het document Richtlijn acceptatie van donaties. In deze richtlijn, gebaseerd op de internationale Ethical Principles Behind the Acceptance of Donations, is bovendien opgenomen dat donaties uit het verleden heroverwogen kunnen worden. 

Deze website maakt gebruik van cookies.