Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Verantwoording

In ons jaarverslag delen we elk jaar een overzicht van onze activiteiten inclusief een aantal mooie voorbeelden van onderzoeks- en onderwijsprojecten van studenten en wetenschappers. Projecten die dankzij de steun en betrokkenheid van onze donateurs mogelijk zijn gemaakt.

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022

Een nieuwe generatie medicijnen en wetenschappers dankzij AI, crowdfunding voor Oekraïense studenten en een Midzomernachtdroom die uitkomt. Lees meer over deze en vele andere bijzondere projecten in ons LUF Magazine

Eerdere verslagen

Hieronder vindt u de digitale versies van de jaarverslagen van de afgelopen vijf jaar. Heeft u interesse in oudere versies? Vraag deze dan op via info@LUF.leidenuniv.nl

Financieel jaarverslag

Het financiële jaarverslag 2022 kunt u downloaden via deze link. Eerdere financiële jaarverslagen zijn op te vragen via info@luf.leidenuniv.nl. In overeenstemming met de richtlijnen van de Belastingdienst, is ook het ANBI-formulier online in te zien. 

Statuten

U kunt hier de statuten van het LUF downloaden.

Richtlijn donaties

Het LUF en de universiteit toetsen donaties aan onderzoek en onderwijs vooraf aan de hand van ethische richtlijnen, te vinden in het document Richtlijn acceptatie van donaties. In deze richtlijn, gebaseerd op de internationale Ethical Principles Behind the Acceptance of Donations, is bovendien opgenomen dat donaties uit het verleden heroverwogen kunnen worden. 

Beleidsplan

U kunt hier het beleidsplan 2021-2025 van het LUF downloaden.

Deze website maakt gebruik van cookies.