Logo Leids Universiteits Fonds

nl en

Nalaten

Heeft u wel eens overwogen het LUF in uw testament op te nemen? Na uw leven kunt u bijdragen aan de toekomst van de Universiteit Leiden door het LUF in uw testament op te nemen in de vorm van een legaat of als erfgenaam of als één van uw erfgenamen.

Op deze wijze geeft u toekomstige generaties gedreven wetenschappers en studenten de kans zich te ontwikkelen om zo een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving en leven uw idealen voort in de wetenschap.

Wilt u meer weten over nalaten aan het LUF?  Vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure 'Een gift voor de toekomst' aan via dit formulier

Persoonlijke wensen

Wilt u vrijblijvend praten over de mogelijkheden van nalaten of schenken bij leven ten behoeve van grensverleggende wetenschap? We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken en met u mee te denken. Voor meer informatie en een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Liesbeth van Biezen via e.van.biezen@luf.leidenuniv.nl of 071 527 6094.

ANBI-status

Wat u ons schenkt komt volledig ten bate aan de onderzoekers en studenten van de Universiteit Leiden. Dankzij onze ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) is het LUF vrijgesteld van belasting over schenkingen en erfenissen.

Een goede voorbereiding

Als u van plan bent een testament op te laten stellen, dan is het handig om u goed voor te bereiden op uw gesprek met de notaris. Wij hebben een paar tips voor u, deze treft u aan in onze brochure ‘Een gift voor de toekomst’.

Als u besluit het LUF in uw testament op te nemen, dan horen wij dat graag. Dan kunnen we u bedanken voor uw steun en we nodigen u graag uit voor de speciale bijeenkomsten die wij organiseren. U kunt hiervoor contact opnemen met Liesbeth van Biezen. 

Een blijvend verschil

Ons uitgangspunt is – tenzij u anders aangeeft uiteraard – de instandhouding van uw nalatenschap. Met het rendement van uw gift zorgt u ervoor dat we kunnen blijven investeren in baanbrekende innovaties en ontdekkingen, ver voorbij wat we ons vandaag kunnen voorstellen. Tot in de verre toekomst ondersteunt u zo talentvolle wetenschappers en studenten. Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn rondom uw schenking en het voortleven van uw idealen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.